معروف ترین غذاهای محلی ایران کجارو
انتشار: اسفند 05، 1401
بروزرسانی: 24 تیر 1404

معروف ترین غذاهای محلی ایران کجارو

معروف ترین غذاهای محلی ایران کجارو

کشک، یکی دیگر از مواد غذایی محبوب در استان کرمان است که در بسیاری از آش ها به کار گرفته می شود. شما می توانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان کرمان و طرز تهیه آن ها آشنا شوید. یکی از سبک های غذایی که امروزه در ایران و جهان بسیار رواج پیدا کرده است، گیاهخواری است. به نظر می رسد گیاهخواری پدیده مدرن است و در جهان امروز رشد زیادی یافته است. البته ممکن است شما گیاهخوار نباشید و بخواهید برای سلامت بیشتر و جلوگیری از زیاده روی در مصرف گوشت، غذای گیاهی ایرانی را در وعده های غذایی ایرانی خود قرار دهید.

  • اگر فصل غوره نباشد، از غوره یخ زده فریزری برای پخت این غذا استفاده می شود.
  • عمل سابیدن و افزودن آب را چند بار تکرار کنید تا غلظت\xa0آب قوروت آلود به غلظت دلخواه شما برسد.
  • گفتنی است که قیمت انواع مختلف غذاها در این رستوران کمی بیشتر از سایر رستوران های شیراز است.
  • مگشت پلومگشت پلو یکی از غذاهای اصیل شهرهای جنوبی است که در اصل با ماهی قباد تهیه می شود.
  • دکوراسیون این رستوران طوری طراحی شده که حس حضور در کشتی و فضاهای دریایی را به شما القا کنید.
  • قلیه ترش یکی از قدیمی ترین خورشت های لرستان و بروجرد است که محبوبیت زیادی دارد.

این غذای سنتی به خاطر مقوی بودن اش در ماه رمضان در وقت افطار و سحری میل می شود. سوتی به زبان آذری به معنی شیر است و این غذا به دلیل داشتن شیر در مواد اولیه اش شیر پلو یا شیر پز هم گفته می شود. باسترما در زبان ترکی به معنی دفن شده است و از آنجایی که در این ته چین خوشمزه مرغ به صورت ته دیگ در زیر برنج مدفون می شود به این نام معروف شده. این خورش با گوشت، لوبیا چشم بلبلی، آلوچه و پیازداغ فراوان تهیه می شود.

سمک مشوی، خوراک سنتی کیش و لبنان!

در سفر به شیراز حتما طعم  لذت بخش کلم پلو شیرازی که بسیار سالم هست را تست کنید. در این مطلب به معرفی برخی از غذا های خوشمزه و لذیذ شیراز می پردازیم. اگر طرفدار طعم ترش باشید، باید این غذای محلی را حتما تست کنید. در واقع یک نوع نان خوشمزه و ترد است که روی ساج (نوعی سینی مخصوص) پخته می شود.

اینجا کلیک کنید: طرز تهیه نیمرو

خاچاپوری یکی از غذاهای محلی گرجستان است که اگر هوس امتحان کردن آن را بکنید، کنار خیابان هم به آن دسترسی دارید؛ چرا که خاچاپوری در دسته غذاهای خیابانی گرجستان هم قرار می گیرد. مخصوصا اگر مقصدتان تفلیس است، این غذای خیابانی گرجی را می توانید در محله های قدیمی بیابید. این جوجه معروف را هم که احتمالاً سردر تمام رستوران های شمالی دیده باشید. جوجه، رب انار و کره، مواد اصلی این غذا هستند که در کنار کته کبابی یا برنج زعفرانی، اشتهای شما را چندین برابر می کند. این غذای لذیذ در کنار سس انار و دوغ محلی با زیتون پرورده، جوری به شما خواهد چسبید که احتمالاً تجربه سفر به شمال را برایتان خاص و ویژه و به یادماندنی تر کند.

غذاهای سنتی زنجان در بین گردشگران و توریست ها طرفداران زیادی دارد. بنابراین، اگر به این شهر بروید؛ اما غذاهای متنوع آن را امتحان نکنید، بعداً پشیمان خواهید شد. غذاهای محلی زنجان با اسم های جالبشان بسیار لذیذ است و هر وقت اسم زنجان را بشنوید یا خاطراتش را در ذهن مرور کنید، دوباره هوس می کنید غذاهای زنجان را امتحان کنید. غذاهای هر منطقه نشان از فرهنگ و سنت آن شهر دارند و خاطره ای منحصربه فرد را در ذهن ها به یادگار می گذارند. غذاهای محلی زنجان هم بسیار متنوع و رنگارنگ است و هر فردی به زنجان برود، می تواند کوله باری از خاطرات خوش همراه با خود به شهرش بیاورد. این شهر چون سردسیری است اکثر غذاها طبعی گرم دارند و بسیار مقوی و مغذی هستند، به طوری که منبع انرژی و دارویی طبیعی برای بدن به شمار می روند.