معرفی بهترین غذاهای ایرانی برای مهمان خارجی 11 غذای محبوب
انتشار: اسفند 18، 1399
بروزرسانی: 24 تیر 1404

معرفی بهترین غذاهای ایرانی برای مهمان خارجی 11 غذای محبوب

معرفی بهترین غذاهای ایرانی برای مهمان خارجی 11 غذای محبوب

شاید با شنیدن اسم سیرواویج فکر کنید با لیست غذاهای ساده و ارزان روسی طرف هستید؛ اما این غذا متعلق به شمال ایران است. کمی برگ سیر تفت دهید، ادویه بزنید و تخم مرغ به آن اضافه کنید؛ حالا یک غذای اصیل گیلانی دارید. برای تهیه خوراک لوبیا چیتی قبل از هر کاری باید حبوبات را داخل آب خیس کنید تا نفخ نداشته باشد و با آب بپزید.

  • شهر سعرد را باید خانه غذای ترکی پرد پیلاوی یا همان پرده پلو دانست.
  • ادویه های مانند زردچوبه، کمی فلفل سیاه، نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید و همه مواد را با هم بجوشانید.
  • لوبیا قرمز، ماش، برنج، پیاز، دارچین و فلفل سیاه مواد مشترک بین این دو قلیه هستند.
  • نودل پدتای اغلب نودل برنج است که در ماهیتابه وک و با حرارت بالا سرخ می شود و طعم این غذا با ترکیب اعجاب انگیز مواد نام برده و بادام زمینی برشته واقعا منحصربه فرد است.

اما ممکن است فکر کنید در رستوران نقش جهان چه سفارش دهید؟ البته که غذاهای سنتی اصفهان یعنی بریانی و خورشت ماست گزینه های خوبی است. اما آنچه مشتریان ثابت نقش جهان دوست دارند انواع کباب ها در این رستوران است. برای همین حتما جوجه کباب و شیشلیک را در بین سفاشات خود بگنجانید. لاهماجون (Lahmacun) لاهماجون به معنای گوشت و خمیر می باشد و یک پیتزای مخصوص ترکیه ای خوشمزه است.

طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی مجلسی مثل بازاری

بامجان ها را لایه ای و نازک برش دهید، سپس نمک بزنید و اجازه دهید حدود 20 دقیقه بماند تا تلخی آن از بین رود. بعد ازسرخ کردن بادمجان ها آن ها را روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی جذب دستمال شود. حالا در ظرفی فیله های مرغ آب پز شده را خرد کنید و به آن ماست، پنیر چدار رنده شده، سیر و آبلیموی تازه بیافزایید.

خورشت کنگر

همانطور که در بالا اشاره کرده ایم آنها در زمینه آشپزی صاحب سبک هستند و خود را در دنیا ثابت کرده اند. از این رو توانسته اند در این زمینه بسیار قوی تر از دیگر ملل باشند. ماهیت خطرناک این شغل بدین معناست که این ماهیگیران می توانند در طول فصل صید، ده ها هزار دلار درآمد داشته باشند. یکی دیگر از موارد استفاده مارهای دریایی برای مصارف دارویی در چین و ویتنام است. روش صید مارهای دریایی بدین شکل است که شب ها به هنگام صید هشت پا، توجه این مارها را با نور جلب می کنند؛ جالب است بدانید که هر ساله برای صید آنها حدود ۷۰۰ کشتی ماهیگیری مورد نیاز است.

ترکیبات اصلی این آش عدس، چغندر برگ، سرکه، ادویه، تره، شوید، اسفناج، شنبلیله و جعفری است. خورشت به آلو یکی از غذاهای محلی یزدی است و حتماً از نام آن متوجه شده اید که این خورشت طعم ترش و شیرینی دارد. این غذا در سایر استان ها و شهرهای ایران هم به روش های دیگری تهیه می شود، اما خورشت به آلوی هر شهری با دیگری فرق دارد.