
بروزرسانی: 24 تیر 1404
طرز تهیه 8 نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین آشپزی ها
طرز تهیه 8 نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین آشپزی ها
لازم به ذکر است که شما می توانید طرز تهیه سمبوسه آبادانی با گوشت یا بدون گوشت را دنبال کنید. بسته به این که به استفاده از گوشت علاقه مند باشید یا نه، هر یک از این دستور پخت ها، می توانند غذای جذابی با طعم تند و تیز آبادانی به همراه داشته باشند. سمبوسه از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب ایرانی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود.
- این غذای خوشمزه ترکیبی از گوشت چرخ شده، برنج، حبوبات و سبزیجات است که در لایه های برگ مو یا همان برگ درخت انگور پیچیده می...
- سیب زمینی های خورد شده را درون ماهیتابه بریزید و کمی تفت دهید.
- اینطوری تا وقتی که بپزه آبی که همراهش ریخته بودیم هم خشک میشه و سیب زمینی حالت پفکی تری پیدا میکنه.
- در ادامه نان های لواش را به صورت طولی با اندازه ۱۰ در ۳۰ سانتی متر برش می زنیم، سپس ۱ قاشق سر پر از مواد سیب زمینی در ابتدا هر نان قرار داده و آنرا به صورت مثلثی جمع می کنیم.
- قارچ خردشده را جداگانه با حرارت زیاد سرخ کنید تا آب نیندازد.
- سمبوسه از خوراکی های معروف ایرانی و بیشتر در جنوب و شرق ایران نظیر هرمزگان و خراسان وبلوچستان پخت شده و از آنجا به سایر مناطق برده شده است.
برای پخت سمبوسه می توانید به جای گوشت چرخ کرده از سوسیس خرد شده و سرخ شده استفاده کنید. معمولا در ایران برای درست کردن سمبوسه از نان لواش استفاده می شود ولی شما می توانید حتی خمیر آن را خودتان درست کنید یا از خمیر یوفکا استفاده کنید. یکی از نکات مثبت استفاده از خمیر یوفکا یا خمیر فیلو برای درست کردن سمبوسه این است که با این روش سمبوسه روغن کمتری به خود می گیرد. همچنین ضخامت این خمیرها کمتر از نان لواش است و به این ترتیب سمبوسه سریع تر سرخ می شود. برای درست کردن این مدل سمبوسه کافیست مقداری پیازچه خرد شده به سبزیجات مواد میانی سمبوسه اضافه کرده و همراه آن ها تفت دهید.
فوت و فن های تهیه سمبوسه
حالا اجازه می دهیم سیب زمینی به مدت ۴۵ دقیقه درون آب جوش بماند تا بپزد و مغز آن کاملا نرم شود. در ادامه گوشت را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم، سپس درون چرخ گوشت می ریزیم و درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم. دلمه برگ مو یا دلمه برگ انگور یکی از خوشمزه ترین غذاهای خاورمیانه است که دارای طعم عالی می باشد.
طرز تهیه\xa0سمبوسهجنوبی\xa0با طعمی بی نظیر
شما می توانید این سمبوسه را با مرغ یا بدون مرغ با نان لواش یا خمیر پیراشکی آن را تهیه کنید. شما می توانید سمبوسه سیب زمینی را با فر و بدون فر داخل روغن سرخ کنید. شما می توانید از خمیر یوفکا حتی برای تهیه این سمبوسه استفاده کنید.
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به مواد سمبوسه اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شود و رنگ آن آزاد شود. در ادامه پس پوره سیب زمینی را درون مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. انواع سمبوسه که در ایران رواج بیشتری دارند عبارتند از سمبوسه گوشت، سمبوسه سیب زمینی و سمبوسه پیتزایی. در ادامه با طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی با ما همراه باشید.