طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی با پنیر پیتزا ساده و خوشمزه در تابه و فر
انتشار: مهر 07، 1400
بروزرسانی: 24 تیر 1404

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی با پنیر پیتزا ساده و خوشمزه در تابه و فر

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی با پنیر پیتزا ساده و خوشمزه در تابه و فر

برای مشاهده آموزش آشپزی جنوبی مرحله به مرحله طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی در ادامه با چی شی همراه باشید. برای طرز تهیه سمبوسه، ابتدا سیب زمینی ها را با پوست آبپز کنید. بعد از اینکه سیب زمینی ها را آماده کردید، به آن ها نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید.

  • حالا سمبوسه ها را بپیچید و سپس در روغن داغ سرخ کنید و با گوجه فرنگی و جعفری تازه تزیین و سرو کنید.
  • \u200fلایه های مربع را طوری روی هم جمع کنید که شکل مثلث به خود بگیرد.
  • سینی فر را با یک کاغذ روغنی بپوشانید و سمبوسه ها را به صورت منظم روی آن بچینید.

حالا مخلوط پیاز داغ و سبزیجات را به پوره سیب زمینی اضافه می کنیم. سپس به مقدار دلخواه نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و ادویه های دلخواه خود را اضافه می کنیم و مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در این مرحله مقداری از مواد سمبوسه را ابتدای نان لواش قرار می دهیم، سپس به صورت مثلث نان را جمع می کنیم و کنار می گذاریم.

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خوشمزه و ساده به روش بازاری

فقط باید برای تهیه مواد میانی سمبوسه از فلفل سبز تند و فلفل دلمه ای استفاده کنید. برای این کار یک عدد فلفل دلمه ای سبز و یک عدد فلفل سبز تند را خرد کرده و به همراه پیاز و گوشت در ماهیتابه تفت دهید. البته همانطور می توانید گوشت چرخ کرده را به دلخواه از دستور حذف کنید. در نهایت مشابه قبل مواد را درون نان پیچیده و درون روغن سرخ کنید. می توانید سمبوسه بندری را با سس تند یا ترشی انبه سرو کنید.

مواد مورد نیاز جهت تهیه\xa0سمبوسه سبزیجات :

خمیر آماده شده را با وردنه به نازکی نان لواش درآورید و به شکل مربعی با ضلع ١۵ \u200fسانتیمتر ببرید. \u200fلایه های مربع را طوری روی هم جمع کنید که شکل مثلث به خود بگیرد. \u200fقسمت هایی که لایه ها روی هم قرارگرفته اند را با انگشت فشار دهید تا به هم بچسبند و موقع سرخ کردن از هم باز نشوند. پس از سرخ کردن سمبوسه ها، از تمر هندی آب شده به جای سس استفاده کنید.

مرحله دوم: تفت دادن مواد

خمیر سمبوسه را طبق روش گفته شده پهن کنید و به شکل چهارگوش ببرید. لایه ها را به شکل مثلث \u200fجمع کرده و با لبه ها را با انگشت فشار دهید تا هنگام سرخ کردن در روغن باز نشود. سیب زمینی پخته شده را پوست کنده،رنده نمایید و به مخلوط پیاز اضافه کنید. هویج و نخودفرنگی را بریزید و با گوشت کوب بکوبید تا خوب مخلوط گردند. و وسط هر خمیر بریده شده یک یا دو قاشق از مخلوط را ریخته و آن را صاف و هموار کنید.