
بروزرسانی: 24 تیر 1404
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی با پنیر پیتزا ساده و خوشمزه در تابه و فر
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی با پنیر پیتزا ساده و خوشمزه در تابه و فر
در مورد سبزیجات سمبوسه باید بگم خودم ترکیب گشنیز و جعفری رو خیلی با این مواد دوست دارم ولی بنا به ذائقه و شم آشپزیتون میتونید هر سبزیجاتی که به نظرتون خوب و سازگار میاد اضافه کنید. یکی از غذاهای پر طرفدار و محبوب ایرانی است که اصالت آن مانند فلافل متعلق به شهرهای جنوبی کشور می باشد. این غذای خوشمزه از محبوبیت خاصی در میان ایرانیان برخوردار است و به همین دلیل در انواع متفاوتی طبخ می شود. پس از پیچاندن سمبوسه ها آنها را در روغنی که حدود نیم سانت از سطح ظرف را پر کرده سرخ کنید. فقط دقت کنید برای اینکه سمبوسه ها باز نشن از سمتی که پیچیده شده اند،داخل روغن قرار دهید. حالا سمبوسه ها را به تعدادی که در ظرف جا می شود در روغن قرار می دهیم تا به صورت یکنواخت سرخ شوند.
- سبزیجات در مرحله ای اضافه میشن که هیچ حرارتی روشن نباشه.
- پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و آن را در روغن و زردچوبه سرخ کنید.
- سپس آن ها را در روغن داغ سرخ کرده و با سس قرمز یا ترشی سرو کنید.
- موقع ریختن مواد داخل نان لواش روی آن ها مقداری پنیر پیتزا بریزید، نان ها را به صورت مثلی بپیچید و در روغن داغ سرخ کنید.
در شهر های جنوبی ایران سمبوسه سیب زمینی را با نان لواش درست می کنند. مواد میانی سمبوسه را اخل لواش گذاشته و آنرا به صورت مثلثی تا می کنند و سپس در روغن سرخ می کنند. امروزه سمبوسه دارای شهرت جهانی است و در هند، کشورهای خاور میانه، کشورهای شمال آفریقا و سایر کشورهای جهان طبخ و به به فروش می رسد.
گم شدگی فروش اتومبیل درغبار
پس از اینکه یک سمت سمبوسه سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. سیب زمینی را که کنار گذاشته بودید، پوست بگیرید و نگینی خورد کنید. با توجه به اینکه سمبوسه یک غذای فست فودی است و روغن زیادی در تهیه آن استفاده می شود ، بهتر است که کمتر مصرف شود. اما یک نکته وجود دارد و آن این است که این سمبوسه در منزل تهیه شده و بهداشتی تر از سمبوسه های بازاری می باشد. حالا سمبوسه های آماده شده داخل ظرف زیبایی چیده و با انواع سس ها نوش جان کنید. برای اینکه آخرین تا باز نشه موقع سرخ شدن به یه چسب نیاز داریم.
دستور تهیه حلوای سیاه اردبیل؛ حلوای مقوی و سنتی با ماندگاری طولانی
بعد از آماده شدن خمیر نوبت صاف کردن و ریختن مواد سمبوسه درون آن است. برای این کار گلوله هایی به اندازه ی دلخواه از خمیر بردارید و آن را در روی سطحی صاف با وردنه خوب باز کنید تا سطح خمیر نازک شود. سپس با قاشق از مواد آماده شده را در یک قسمت خمیر ریخته قسمت های دیگر را روی آن قراردهید و لبه ها را از تمام قسمت ها فشار دهید تا به هم بچسبد. حالا مثلثی که داخلش مواد سمبوسه است را به طرف خودتان تا کنید ودرآخرکار مثلث آخری را برروی دیگری تا کنید. پیجیدن سمبوسه سیب زمینی سلیقه ای است و می توانید سمبوسه هایتان را به شکل مستطیل و لقمه ای تا کنید. در فاصله سرخ شدن سیب زمینی ها، پیاز را پوست گرفته و بشویید.
طرز تهیه سمبوسه مرحله به مرحله:
باقی مراحل؛ یعنی پیچیدن و سرخ کردن سمبوسه ها مشابه قبل است. سمبوسه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوب کشور می باشد. این غذای خوشمزه دارای محبوبیت زیادی می باشد و به همین دلیل به همراه فلافل، در دکه های خیابانی به فروش می رسد.