
بروزرسانی: 24 تیر 1404
سمبوسه ; طرز تهیه سمبوسه مخصوص و نکات مثلتی کردن آن لی لی مگ
سمبوسه ; طرز تهیه سمبوسه مخصوص و نکات مثلتی کردن آن لی لی مگ
مواد را جدا گانه تفت می دهیم و کمی پودر کارى و مقدارى فلفل و نمک مى زنیم. بعد از سرد شدن برش های مستطیلی یا قیفی شکل نان را با مواد پر می کنیم و هر دو طرف سمبوسه ها را سرخ می کنیم. سس سمبوسه بسته به ذائقه خودتان می تواند تند باشد یا معمولی .
- البته برای رنگ و لعاب بهتر می توانید از ترکیب روغن زیتون و زرده تخم مرغ به عنوان رومال سمبوسه ها استفاده کنید.
- پس از اینکه سیب زمینی ها آبپز شدند اجازه می دهیم کمی خنک شوند.
- با این حال، برای تجربه این طعم های مختلف و بی نظیر، راه کوتاه تری هم وجود دارد و آن، سفارش آنلاین غذا از اسنپ فود است.
- مطمین باشید با این روش چیزی فراموش نخواهد شد و همه چیز دقیقا همان چیزی خواهد بود که می بایست انجام گیرد.
- ولی شما خیلی بهش بها ندید و روغن خیلی زیادی مصرف نکنید.
محبوبیت سمبوسه در حدی است که در هر شهری به راحتی می توانید در کنار خیابان این غذای خوشمزه را بیابید. در نهایت، می توانید برای تزئین سمبوسه گوشت از سس سمبوسه یا انواع سبزیجات، زیتون یا گوجه های گیلاسی استفاده کنید. به همین شکل اگر طرز تهیه پوره سیب زمینی را دنبال می کنید، از زیتون یا سبزیجات مختلف برای تزئین آن کمک بگیرید. در این مقاله من تلاش کردم تا طرز تهیه ی سمبوسه ی معمولی و سمبوسه ی پیتزایی را توضیح بدهم همچنین طرز پیچیدن سمبوسه و درست کردن خمیر سمبوسه را هم بیان کردم.
دستور تهیه سمبوسه مرغ و قارچ:
در شهر های جنوبی ایران سمبوسه سیب زمینی را با نان لواش درست می کنند. مواد میانی سمبوسه را اخل لواش گذاشته و آنرا به صورت مثلثی تا می کنند و سپس در روغن سرخ می کنند. امروزه سمبوسه دارای شهرت جهانی است و در هند، کشورهای خاور میانه، کشورهای شمال آفریقا و سایر کشورهای جهان طبخ و به به فروش می رسد.
طرز تهیه فلافل خانگی با نخود به روش آبادانی با طعم بی نظیر
بعد از آماده شدن خمیر نوبت صاف کردن و ریختن مواد سمبوسه درون آن است. برای این کار گلوله هایی به اندازه ی دلخواه از خمیر بردارید و آن را در روی سطحی صاف با وردنه خوب باز کنید تا سطح خمیر نازک شود. سپس با قاشق از مواد آماده شده را در یک قسمت خمیر ریخته قسمت های دیگر را روی آن قراردهید و لبه ها را از تمام قسمت ها فشار دهید تا به هم بچسبد. حالا مثلثی که داخلش مواد سمبوسه است را به طرف خودتان تا کنید ودرآخرکار مثلث آخری را برروی دیگری تا کنید. پیجیدن سمبوسه سیب زمینی سلیقه ای است و می توانید سمبوسه هایتان را به شکل مستطیل و لقمه ای تا کنید. در فاصله سرخ شدن سیب زمینی ها، پیاز را پوست گرفته و بشویید.
طرز تهیه پیتزا فرانسوی
حالا بگذارید مواد اندکی خنک شوند و پنیر پیتزای رنده شده را با همه مواد مخلوط کنید. برای این سمبوسه بهتر است که از خمیر استفاده کنید تا طعم واقعی تری از پیتزا برایتان داشته باشد. پس از پیچیدن سمبوسه ها آن ها را در روغن داغ سرخ کنید و با گوجه فرنگی و جعفری تازه تزیین و سرو کنید.