
بروزرسانی: 24 تیر 1404
خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران و شهرهای معروف را کجا بخوریم؟ + عکس مجله جاباما
خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران و شهرهای معروف را کجا بخوریم؟ + عکس مجله جاباما
ممکن است گاهی به خاطر شلوغی و استقبال زیاد زمان بیشتری برای آماده شدن سفارش شما نیاز باشد اما مامونیا تلاش کرده است تا با کیفیت بهتر و سرویس دهی خوب این زمان را برای مشتریان خود جبران کند. از جمله سبزیجاتی که از آن ها برای درست کردن دلمه های آذری استفاده می کنند می توان به گوجه فرنگی، فلفل و بادمجان اشاره کرد. برای پر کردن دلمه ها از ترکیب برنج و گوشت قیمه شده و طعم دار شده با نعنا، رازیانه و دیگر سبزیجات بومی استفاده می شود. چشیدن طعم های جدید و ناشناخته بخشی از لذت سفر است و نوعی ماجراجویی لذیذ. اگر به زودی عازم سفر به گرجستان هستید و ذائقه منعطفی هم دارید، تا پایان این مطلب از لست سکند همراه ما باشید؛ چرا که به طور مفصل به معرفی غذاهای گرجستان پرداخته ایم.
- البته مهارت گرفتن بوی زهم میگو را هم باید قبل از درست کردن این خورشت ایرانی خوشمزه یاد بگیرید.
- اسم یزد با قطاب و لوز و پشمک گره خورده است؛ سوغاتی های خوشمزه ای که بخشی از خاطرات ما شده اند.
- شما می توانید از غذای متفاوت را با برنج یا نان نوش جان کنید.
- بعد از آماده شدن بن مایه اصلی، مقدار فراوانی کشمش و گردو به آن اضافه می کنند.
- بعد آرد گندم را تفت داده و رنگ آن که تغییر کرد روغن را اضافه می کنند.
این آش را از گندم درست می کنند؛ جالب است بدانید که بوغدا در ترکی به معنی گندم است. اگر از کسانی هستید که به غذاهای شیرین علاقه دارید، شکر پلو می تواند بهترین گزینه ممکن برای شما باشد. شکر پلو را با ترکیبی از برنج و خلال پسته و زعفران طبخ می کنند، بنابراین طعم فوق العاده این غذا بیشتر به خاطر وجود زعفران است و رنگ بی نظیری را به غذا می بخشد. کسانی که عاشق غذاهای ترش مزه هستند می توانند با خیالی آسوده این نوع غذا را تست نمایند. در فصل لیمو این آش را با لیمو هم درست می کنند که بدون شک یکی از بهترین غذاهای شیراز است.
حلیم بادمجان غذای معروف اصفهان یا شیراز
هم چنین این امکان وجود دارد که به جای گیاه سوزی از اسفناج نیز استفاده کنید البته به اندازه گیاه سوزی، املت را خوشمزه نخواهد کرد. برای درست کردن میرزا قاسمی باید قبل از هر چیزی، بادمجان ها را روی ذغال یا اجاق کباب کنید. بعد از کباب کردن بادمجان ها، پوست آنها را جدا کنید و آنها را ساطوری کنید تا خوب له شوند.
کتاب آشپزی ایرانی برای تهیه غذاهای اصیل و محلی
آنها با استفاده از این ماده و ترکیب آن با شوید خشک، تخم مرغ، سیر، کره و روغن، زردچوبه و دارچین غذایی به نام باقلا وابیج درست می کنند. در کنار این غذا معمولا برنج، زیتون پرورده، ماهی شور و ماست هم سرو می شود. اگر می خواهید یکی از شکم پرهای مازندرانی را امتحان کنید ولی طعم گوشت اردک را دوست ندارید یا ماهی و غذاهای دریایی را نمی پسندید می توانید مرغ شکم پر را امتحان کنید. این غذا با استفاده از مرغ، سبزی شامل جعفری، گشنیز، نعنا و ترخون، مغز گردوی چرخ شده، آلو و قیسی، پیاز سرخ شده، زعفران، زرشک، شکر، آب لیمو یا آب نارنج و نمک و فلفل تهیه می شود. وقتی از نام و اصالت غذای ایرانی صحبت می کنیم درواقع از هنری صحبت می کنیم که شبیه جادوست.
برای تهیه مسما بادمجان باید مرغ ها و بادمجان ها جداگانه سرخ شوند و با پیاز سرخ شده، گوجه، رب گوجه و آب غوره مخلوط شوند. برای خوشمزه تر شدن بهتر است که زعفران دم کرده را به این ترکیب اضافه نمایید. ته چین فیروزکوهی را می توان در لیست غذاهای ایرانی برنجی قرار داد. در طبخ این ته چین چرب از گوشت گوسفندی، دنبه و برنج استفاده می شود که در انتها روغن دنبه یا روغن محلی بر روی این نوع پلو می ریزند تا آماده سرو گردد.