
بروزرسانی: 24 تیر 1404
بهترین غذاهای گیلان معرفی 10 غذای محبوب و معروف استان گیلان کایت
بهترین غذاهای گیلان معرفی 10 غذای محبوب و معروف استان گیلان کایت
سپس با استفاده از گوشتکوب یا بیفتک به آرامی روی گوشت و مرغ ها بکوبید تا مرز بین گوشت ها از بین برود و به هم نزدیک تر شوند. کباب ها را روی منقل آماده قرار دهید و در زمان پخت، برای جلوگیری از خشک شدن کباب، چند بار با استفاده از برس، آن ها را به ترکیب کره آب شده و زعفران آغشته کنید. لوبیا را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. مقداری روغن در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس پیاز ریز خرد شده را در قابلمه بریزید و آن را تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
- برنج شکری را در کیش همراه با ماهی های خوشمزه جنوبی سرو می کنند.
- این غذا یکی از بهترین غذاهای محلی ایرانی است که در ترکیبات آن از گوشت و حبوبات استفاده می شود.
- در رستوران سنتی شهربانو، مشتریان می توانند انواع غذاهای اصیل ایرانی را سفارش دهند و همراه با اجرای موسیقی زنده، از طعم غذای ایرانی خود در چنین فضایی لذت ببرند.
- از دیگر غذاهای پرطرفدار ایرانی، کلم پلو شیرازی، کوفته شیرازی و قنبرپلو است.
- صفه ها در دوره صفویه مورد توجه بیشتری قرار میگیرد و هر خانه در این دوره دارای چهار صفه است.
پرسنل این رستوران، لباس های زیبای سنتی پوشیده اند و همین امر نیز باعث جذابیت این رستوران می شود. رستوران باغ عمارت شاپوری در مرکز شهر شیراز قرار دارد و یکی از بهترین رستوران های شیراز است. این عمارت سبکی تاریخی دارد و باعث می شود تا افراد حس و حال غذا خوردن در تاریخ را داشته باشند. این مکان یکی از بهترین گزینه ها، برای قرارهای عاشقانه و دوستانه است. غذاهای اصیل شیرازی همراه با موسیقی زنده در این رستوران به افراد ارائه می شود. لازم به ذکر است که باغ عمارت شاپوری را می توان به عنوان گرانترین رستوران شیراز به حساب آورد.
فست فودهای مشهد عکس و نظرات و منو غذا و آدرس
آرد، آب، پیاز، نعنا خشک، سیب زمینی، روغن، نمک و فلفل مواد تشکیل دهنده این غذای لذیذ هستند. ترکیب ماهی و سیر چه در میان مناطق شمالی کشور و چه در میان نواحی جنوبی ایران بسیار رایج و محبوب است. بسیاری از افراد طعم بی نظیر ماهی و سیرترشی را دوست دارند و برخی دیگر از سیر در پخت ماهی استفاده می کنند. در این بخش نیز به معرفی یکی از خوشمزه ترین غذاهای سنتی کیش می پردازیم که طرفداران زیادی دارد. این غذا مضروبه ماهی نام دارد که در آن گوشت انواع ماهی خوراکی کیش، سیر و سبزیجات جنوبی استفاده می شود. ناگفته نماند به طور کلی ادویه های جنوبی طعم تند و زیادی داشته و علاوه بر عطرآگین کردن غذا، طعم جذاب و رنگ اشتهابرانگیزی به آن می دهد.
دیگر غذاهای محلی اصفهان
این دستورپخت ها شامل انواع پلوها، خورش ها، کباب ها و دلمه و کوفته و همچنین طرز تهیه انواع ترشی، شور، مربا، صبحانه، مارمالاد، کوکو، کتلت، چاشنی و نوشیدنی است. نادوگی یکی از بهترین غذاهای گرجستان است که در عین سادگی، بسیار لذیذ و محبوب است. نادوگی از ترکیب خامه ترش، پنیر مخصوص گرجستان، نعناع، سیر و فلفل چیلی با نان تهیه می شود و بسیار خوش طعم است. اوجاخوری به غذای خانوادگی در بین مردم گرجستان شهرت دارد و به همین دلیل هم هر خانواده با تغییراتی اندک، دستور پخت ویژه خود را دارد.
این غذای اصیل و خوشمزه مازندرانی بسیار پرطرفدار است و یک غذای اعیانی حساب می شود. پس اگر طرفدار غذای دریایی هستید به هیج وجه این ماهی شکم پر خوشمزه را از دست ندهید. اسپناساک را در رستوران شالی ساری میل کنید و از طعم خوش آن لذت ببرید. کوکو ماهی، فلافل و سمبوسه از غذاهای خیابانی کیش هستند که با ادویه های جنوبی و سس های مخصوص سرو می شوند. قیمه نخود غذایی است که شبیه قیمه بادمجان و انواع دیگر قیمه می باشد.