
بروزرسانی: 24 تیر 1404
انواع غذاهای محلی معروف ایران معرفی کامل غذاهای معروف ایرانی تهران سوئیت
انواع غذاهای محلی معروف ایران معرفی کامل غذاهای معروف ایرانی تهران سوئیت
مواد اصلی این آش لوبیا قرمز، نخود، عدس، گندم، مرزه خشک، قلم گوسفندی، پیاز و ادویه های مختلف می باشد. برویم سراغ آش های خوشمزه ای که می تواند در یک عصر سرد زمستانی وجودتان را گرم کند. با آش هایی که از جمله غذاهای سنتی اصفهان محسوب می شوند، همراه ما باشید.
- بنابراین رنگ آن هم با سایر انواع کوفته متفاوت و در نتیجه سبز خواهد بود.
- سبزی قلیه که شامل گشنیز و شنبلیله می شود، تمبرهندی، سیر، پیاز، آرد، روغن و ادویه مخصوص به همراه میگو مواد تشکیل دهنده این غذا هستند.
- اگر بخواهید آن را در نوع تابستانی اش میل کنید، می توانید با عدس و چغندر بخورید و اگر قصد دارید در نوع زمستانی اش آن را میل کنید، با ماش و شلغم می توانید یک روز زمستانی خاطره انگیز بسازید.
- مهم ترین چیزی که باعث شده این رستوران تا این اندازه محبوب باشد، کیفیت بالا و سطح اقتصادی آن است.
- رستوران فیکانو محیط کوچک و زیبایی دارد که تابلوها و نقاشی های نصب شده بر روی دیوارهای آن، جلوه ی جذاب تری به رستوران بخشیده اند.
این آبگوشت محلی همراه با نان سنگک و سبزی خوردن تازه خورده می شود. رب پلوی شیرازی، ترکیبی از رب انار، مغز گردو، کشمش پلویی و پیاز داغ، میان برنج آبکش شده است که برخی به آن گوشت مرغ پخته و ریش ریش شده را نیز اضافه می کنند. در برخی از دستورهای این غذای سنتی شیرازی، شیره انگور نیز به چشم می خورد. در این مقاله به معرفی انواع غذاهای محلی آذربایجانی پرداخته و غذاهای سنتی این استان بطور کامل آموزش داده خواهد شد. وقتی صحبت از معرفی انواع غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی و تبریز می شود حتما می بایست درباره مواد اولیه تازه و مرغوب در این منطقه نیز صحبت نمود. هریسه یکی از انواع غذاهای بین المللی و غذاهای سنتی کیش است که در مناطق دیگر ایران و حتی کشورهای مختلف با نام های دیگری شناخته می شود.
غذاهای سنتی اصفهان
پلو زعفرانی چابهار یک غذای مجلسی این منطقه است که اصلیت اش پاکستانی است. حاج علی می گوید که «کمتر از ده سال قبل وقتی یک مغازه خیلی کوچک کبابی داشتم یک روز که مواد کوبیده اضافه آمده بود آن ها را مانند جگر کفنی لای چربی پیچیدم و سیخ زدم و خیلی خوشمان آمد. برای تهیه گوشت لوبیا از گوشت بدون استخوان، پیاز، لوبیا سفید، دارچین و زعفران استفاده می شود.
آش سورانه
این غذای سنتی شیراز برای افرادی که رژیم دارند گزینه بسیار مناسبی است و آن را هنگام شام میل می کنند، چرا که غذایی سبک به شمار می رود و در کم ترین زمان ممکن آماده می شود. اشکنه شیرازی را معولا بعضی افراد با نام آب پیازک هم می شناسند. شکر پلو در ماه مبارک رمضان و در مجلس های مختلف از اصلی ترین غذاهای نذری به شمار می رود که آن را به همراه خورشت قیمه سرو می کنند. به یاد داشته باشید در صورتی که به شیراز سفر کردید تست شکر پلو را فراموش نکنید. از معروف ترین غذاهای شیراز که طعمی بسیار شیرین دارد شکر پلو است. حتی اگر این غذا را تا به حال تست نکرده باشید با توجه به اسم آن متوجه خواهید شد که غذایی با طعم شیرین است.
برای درست کردن این غذا به مرغ خورد شده، پیاز، آلو، زعفران، گردو، انار و مقدار کمی شکر نیاز دارید. در تهیه تباهگ، گوشت خشک شده را به روش های خاصی که دارد نمک سود کرده و سپس آن را درون آب و نمک و ادویه های مخصوصی می پزند. سپس با آب همان گوشت، برنج را می پزند و با هم سرو می کنند و پخت برنج در آب همان گوشت، راز خوشمزه شدن تباهگ است که تجربه مزه لذیذ و جدیدی را به افراد می دهد.